be.abravanelhall.net
Nieuwe recepten

Cherrywood Kitchen, Corvo Bianco wordt binnenkort geopend in New York

Cherrywood Kitchen, Corvo Bianco wordt binnenkort geopend in New York


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


2 grote aankomende restaurantopeningen

Er zijn twee grootschalige restaurantopeningen in de maak in New York City, waarvan de ene naar SoHo komt en de andere naar een ruimte die jarenlang een van de beste Latijns-Amerikaanse restaurants van de stad was.

De eerste, Cherrywood Kitchen, wordt in maart geopend op 300 Spring Street in SoHo (nabij de hoek van Hudson Street), in een ruimte die voor het laatst werd ingenomen door een Italiaans restaurant Sora Lella. Het is het debuut van restaurateur Konstantin Ziring, en hij heeft chef-kok Chris Cheung aan boord gebracht, die eerder tijd doorbracht bij Jean-Georges en Nobu. Het eten zal New American zijn, "gebouwd op seizoensinvloeden, gericht op de groene markt en met gegrild vlees van kersenhout, huisgemaakt brood en innovatieve visgerechten", aldus Facebook.

De volgende is Corvo Bianco, binnenkort geopend op de hoek van Columbus Avenue en 81NS Straat aan de Upper West Side, in de spelonkachtige ruimte die al lang leeg is, het favoriete Latijns-geïnspireerde restaurant Calle Ocho sloot daar vorig jaar de winkel en verhuisde naar de overkant. Dit wordt het eerste Amerikaanse restaurant van eigenaren Pablo Granja en Luis F. Gonzalez Rul, die verschillende restaurants in Mexico bezitten. Andrea Cobbe, afkomstig uit Noord-Italië, maar de afgelopen jaren chef-kok geweest in de Mexicaanse restaurants van Rul, wordt chef-kok. Ze serveren Noord-Italiaanse gerechten, een terugkeer naar de roots van Cobbe. Het zou in september open gaan, maar lijkt nu weer op de rails te zijn.

Dan Myers is de Eat/Dine Editor bij The Daily Meal. Volg hem op Twitter @sirmyers.


Bekijk de video: The Witcher Geralt of Rivia 10th Anniversary Cinematic Trailer


Opmerkingen:

  1. Macdonald

    Dit is voor mij helemaal niet nodig.

  2. Ordwald

    Hartelijk dank voor uw steun. Ik zou.

  3. Ainslie

    Mee eens, dat is de opmerkelijke zinSchrijf een bericht