be.abravanelhall.net
Nieuwe recepten

Pasen DIY: Polka Dot Eraser Eggs maken

Pasen DIY: Polka Dot Eraser Eggs maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Geniet van deze eenvoudige handleiding voor het maken van de schattigste paaseieren ooit

Leer hoe je deze schattige paaseieren maakt.

Paaseieren versieren wordt verondersteld een leuke en funky onderneming te zijn. Na je eieren verven met een basiskleur, alles wat je nodig hebt is een potlood en een paar druppels verf. Ga los met een patroon of ga voor een polkadot-gek!

Deze Pasen, ga nog een stap verder met je eieren met deze decoratietechnieken van het Incredible Egg. Alle ontwerpen zijn gemakkelijk en goedkoop te maken en alle benodigdheden zijn te vinden in een plaatselijke supermarkt of ambachtelijke winkel. Afhankelijk van hoe lang je van plan bent het ei te bewaren, kun je ofwel: hard koken of leeg de inhoud van het ei voor het decoreren.

STAP 1: Haal een traditionele verfset op bij een plaatselijke supermarkt of ambachtelijke winkel en verf eieren volgens de aanwijzingen; eenmaal geverfd, leg de eieren opzij om te drogen

STAP 2: Pak een fles contrasterende acrylverf en knijp twee tot drie druppels verf op een papieren bord

STAP 3: Doop het gumuiteinde van een nieuw, schoon potlood in de verf en bedek het uiteinde

STAP 4: Druk de met verf beklede gum lichtjes op het ei om een ​​polka dot . te maken

STAP 5: Herhaal dit proces 5 tot 10 keer, afhankelijk van de grootte van het ei (polka dots moeten een paar centimeter van elkaar verwijderd zijn)

Deze tutorial is met dank aan The American Egg Board.

Krijgen meer creatieve paasei-ideeën hier!


Hoe maak je het juiste ontwerp voor je paaseieren

Pasen is een religieuze feestdag en een van de bekende paastradities is de paaseierenjacht. En hoewel velen van ons genieten van de traditie, heeft Easter Egg Hunt niets te maken met het christendom. Het is waarschijnlijker gekoppeld aan heidense tradities. Het ei, een oud symbool van nieuw leven, wordt in verband gebracht met heidense festivals die de lente vieren.

Hoewel er enkele beweringen zijn dat vanuit een christelijk perspectief, wordt gezegd dat paaseieren de opkomst van Jezus uit het graf en de opstanding vertegenwoordigen.

Een verklaring voor deze gewoonte is dat eieren vroeger een verboden voedsel waren tijdens de vastentijd, dus mensen schilderden en decoreerden ze om het einde van de periode van boete en vasten te markeren, en aten ze vervolgens op met Pasen als een feest.

Dus, terwijl we Pasen binnenshuis vieren, verzamel je gewone oude eieren en wees creatief, want we hebben verschillende paasei-ontwerpen verzameld die je thuis kunt proberen.

Tiny Critter Paaseieren

Weet je niet hoe je moet tekenen? Weet je niet hoe je moet schilderen? Dan is dit ontwerp speciaal voor jou gemaakt. Om deze heel schattige en gemakkelijke paaseieren te maken, hoef je alleen maar geverfde mini-plastic dieren, bloemen en insecten op een gewoon wit ei te bevestigen met ambachtelijke of hete lijm. Het is eenvoudig en zeer snel te doen en het beste deel? Er zijn geen artistieke vaardigheden nodig.

Nagellak Paaseieren

Om je Easter Egg een marmerachtige look te geven, moet je een nagellaktint in water wentelen en vervolgens het ei erin dopen. En als bespaartip kun je je oude of bijna opgedroogde nagellak gebruiken. Terwijl je het ei in de mix laat draaien, moet je oppassen dat je je eigen mani niet verpest.

Bloemkroon paaseieren

Als je een eenvoudiger ontwerp wilt maken, dan is het paasei met bloemenkroon speciaal voor jou gemaakt. Als optie zonder kleurstof hoef je alleen maar een klein bloemkroontje te maken en een schattig gezichtje op het paasei te tekenen.

Zwart-witte paaseieren

Een zwarte stift is de enige tool die je nodig hebt om opvallende zwart-witte eieren te maken in elke gewaagde afbeelding die je leuk vindt. Vergeet niet om creatief te zijn met de ontwerpen en zorg ervoor dat je extra inkt bij de hand hebt.

Huil niet om een ​​gebroken ei, want je kunt er nog steeds gebruik van maken. Verf of verf gebroken eierschalen om een ​​prachtig mozaïekpatroon te creëren dat zowel opvalt als perfect past bij het onderliggende ei.

Paaseikarakters

Wie zegt dat al je paaseieren er hetzelfde uit moeten zien? Plak nepbloemblaadjes, knoppen en bladeren op gekleurde eieren met behulp van een heet lijmpistool. Wees creatief met het gebruik van nepplanten. en teken gezichten met een stift voor de leukste crew die er is.

Als je de kleurstof of verf voor het kleuren van paaseieren niet wilt gebruiken, gebruik dan washi-tape, want het kan een kunstzinnig ontwerp bieden zonder de rommel. Speel met verschillende washi-tapepatronen en hoe je ze op de eieren aanbrengt, zoals strepen, een confetti-look of stippen.

Het is gemakkelijk om je paaseieren het ombre-effect te geven in slechts enkele minuten. Kook je eieren hard of hol ze uit en plaats ze ondersteboven in de originele doos, zodat het grotere uiteinde naar boven wijst. Bedek de eieren lichtjes met spuitverf, maar wees voorzichtig, want als je te veel spuit, druppelt overtollige verf langs het ei, waardoor het effect wordt verpest. Even laten drogen en klaar!


Er is misschien geen seizoen dat zo liefdevol wordt verwacht als de lente, waarvan de komst een tijd is voor feest en een inspiratie om te vernieuwen. We hebben maanden gewacht op dit moment, wanneer de zon zich opnieuw laat gelden, de winterkou afneemt en boerenmarkten de jaarlijkse natuurbelofte van spectaculaire smaken, texturen en kleuren beginnen waar te maken.

Hoe kun je Pasen beter thuis vieren dan met een knutselproject? Er is iets voor elke vaardigheid: ideeën voor het versieren van eieren, verftips, mandprojecten en illustraties zorgen allemaal voor een perfect eierzoekfeest op zondagochtend. Met al onze ideeën hebben we alles in huis om een ​​speciale vakantie te plannen. Onze galerij bevat instructies voor het verven van eieren, onze beste stuffers voor paasmanden, knutselprojecten voor kinderen, op de lente geïnspireerde tafeldecoraties, paasclipart voor kaarten en nog veel meer. Het verven van paaseieren is een klassieke traditie die de hulp van het hele gezin inroept. En als natuurlijk alternatief kun je je eigen eierverf maken van groenten zoals bieten en uienschillen.

Onze gemakkelijkste paasknutsels hebben extra charme: probeer envelopkonijntjes om cadeau te doen, worteltjes van crêpepapier voor verborgen verrassingen of illustraties geïnspireerd op een bestverkocht kleurboek. Kinderen zullen dol zijn op deze toevoegingen aan hun manden. En als je per ongeluk een ei kraakt? Zelfs dan is er plezier te beleven: hergebruik de pastelkleurige eierschalen in kopjes voor spruiten, zaailingen en piepkleine bloemstekken, het vormt een prachtig middelpunt.

Als de materialen zo aantrekkelijk zijn, nodigen ze ons uit om samen te komen voor een middagje familie samenzijn en het mooiste lenteritueel dat we kennen.


9 manieren om paaseieren te versieren

Wil je je Pasen opfleuren met enkele unieke ideeën voor het versieren van eieren? Vergeet de verfkit voor de supermarkt en probeer een van deze 9 feestelijke doe-het-zelfideeën.

1. Pantone-paaseieren

Haal je paasdecoraties aan boord met een van onze favoriete trends aller tijden: Pantone-kleur. Of je nu de kleur van het jaar wilt gebruiken of voor old-school pastels wilt gaan, er is geen verkeerde manier om deze eieren te versieren. De blogger achter dit idee koppelde de kleurnummers aan haar Pantone-chipboek, maar je hoeft zeker niet zo bijzonder te zijn!

2. DIY Emoji-paaseieren

Iedereen houdt van je emoji's en je kinderen zullen zeker gek worden van deze ontwerpen. Verf een bos hardgekookte eieren geel en ga dan naar de stad met alles van kusgezichten tot goedkope glimlachen. Bekijk de tutorial op Studio DIY voor stapsgewijze instructies, geen professionele schildervaardigheden vereist!

3. Washi-tape paaseieren

We zijn nog steeds dol op washi-tape, dus we zijn dol op dit idee om het te gebruiken om grafische paasei-ontwerpen te maken! Snijd de tape in stroken of stippen van verschillende grootte en plak op een paar hoofdkleuren voor een samenhangend, mooi middelpunt.

4. Minion-eieren

Deze eieren zijn één in een minion. Laat je kinderen een beetje lachen om deze adorabel verachtelijke geverfde eieren. Beste deel? Deze kunnen niet eenvoudiger zijn.

5. DIY Gemarmerde Eieren

Voor iedereen die van marmer houdt, zijn deze paaseieren de DIY voor jou. We houden van de contrastrijke blauwe en witte kleuren hier, maar je kunt creatief zijn en je houden aan juweeltinten, neutrale kleuren of pastelkleuren voor een mooie decoratie.

6. Ninja Turtles-paaseieren

Houd die glimmende ogen bij de hand, want ze zijn ook perfect voor deze eieren. Help je kinderen hun favoriete Ninja Turtles te maken met een klein beetje lint, kleurstof en lijm. Presto, je bent klaar!

7. DIY Burger-paaseieren

Als je op zoek bent naar iets totaal buiten de gebaande paden, dan wordt het niet beter dan deze op cheeseburger geïnspireerde eieren. Dankzij een beetje tekenen en slim geplaatst tissuepapier hebben deze paaseieren een geheel eigen persoonlijkheid.

8. Paaseieren van konijnen

Blijf deze Pasen in het thema met deze kostbare konijneneieren. Eenvoudige tekentechnieken en pastelkleuren maken deze schattige paaseieren tot een van onze favoriete ontwerpen ooit.

9. Glitter paaseieren

Ons favoriete onderdeel van deze DIY? Hoe gemakkelijk is het! Glitter is de gemakkelijkste manier om wat flair toe te voegen aan eenvoudige paaseieren. Het is niet nodig om gek te gaan ontwerpen! We houden van de eenvoudige stippen en strepen hier, maar je kunt er helemaal voor gaan en het hele ei met glitter bedekken. Ook is verf niet nodig. We houden ervan hoe deze blogger natuurlijke bruine en witte eieren gebruikte om een ​​samenhangend middelpunt te creëren.

En als je het zoeken naar eieren dit jaar nog makkelijker en leuker wilt maken, bekijk dan onze afdrukbare paaseierenzoektocht! En pak je andere paasdecoratie op onze site.


 • Eieren (Afgebeeld: NakedEggs Duck Eggs, $ 21,25 voor 12, nakedeggs.etsy.com.)
 • Kleurstof in poedervorm (Afgebeeld: BestPysanky Traditional Powdered Dye, in Pine, Pebble, Dove Grey en Rosewood, $ 1,50 per stuk, bestpysanky.com.)
 • Polymeerklei (Afgebeeld: Craft Smart Polymer Clay, in roze en olijfgroen, $ 2 voor 2 oz., michaels.com. Sculpey III Oven-bakklei, in beige en wit, $ 2,59 voor 2 oz., michaels.com.)
 • Hobbymesje
 • Snoepvorm (Afgebeeld: Anyana Silicone Cameo Mold, $ 11,75 voor 2, amazon.com. Katy Sue Designs Fern Mold, $ 15, katysuedesigns.us.com.)
 • Aluminiumfolie
 • Bakplaat
 • zelfklevende stippen
 • Papieren handdoeken

Deel 1

Veeg hardgekookte of uitgeblazen witte eieren op kamertemperatuur af met gedistilleerde witte azijn en droog ze grondig. Verf verschillende kleuren volgens de instructies van de fabrikant van de eierverf. Verwijder voorzichtig uit het verfbad met een papieren handdoek en laat volledig drogen.

Verzacht polymeerklei door goed te kneden. Druk in siliconen mallen voor cameo en varens, zorg ervoor dat het gelijkmatig wordt verdeeld en alle spleten zijn gevuld, en laat het een beetje over de randen uitsteken. Gebruik een lang, dun, plat mes om overtollige klei over mallen te schrapen om vlakke oppervlakken te creëren.

Maak nestjes ter grootte van een ei van aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat en plaats de ongekookte eieren erin. Buig de mallen en verwijder voorzichtig cameo- en varenreliëfs. Leg een reliëf op elk ei op het vel door de klei bij de randen vast te houden en het vorm te geven om de rondingen van het ei te volgen.

Bak ongekookte eieren met reliëfs volgens de instructies van de kleifabrikant. Laat volledig afkoelen. Verwijder cameeën en varens voorzichtig van eieren. (Hergebruik deze eieren om meer reliëfs te bakken, gooi desgewenst eieren weg als ze klaar zijn.)

Bevestig cameo- en varenreliëfs op geverfde eieren met zelfklevende stippen. (Reliëfs kunnen worden verwijderd en opgeslagen.)


Over de hele wereld wordt de lentevakantie van Pasen niet alleen gezien als een tijd van wedergeboorte, maar ook als een prachtige gelegenheid om met familie en vrienden samen te komen voor een brunch, lunch of diner. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grotere bash, deze vegetarische paasrecepten zullen je zeker bevredigen. Heerlijke gerechten, zoals de hier afgebeelde asperges met amandelen, geitenkaas en basilicum, zullen zelfs de carnivoren in uw gezin verleiden. De recepten belichten de beste producten van het seizoen, waaronder rabarber, erwten, asperges, artisjokken en wortelen.

Begin de maaltijd met Snap Pea en Melted Prei Tartines, dit zijn hapklare sandwiches met een open gezicht. De schil en het sap van Meyer-citroenen versterken de heerlijke frisse smaak van de groenten en de zoete, romige smaak van ricotta. Een ander voorgerecht waar je hele publiek dol op zal zijn, zijn onze gevulde artisjokken met kappertjes en cornichons. De bloeiende lagen van vers gestoomde artisjokken zijn op zichzelf al in het oog springend, maar als je gasten eenmaal een lading van de zoute, zilte vulling aan de binnenkant hebben gekregen, zullen ze zeker hun bord schoonmaken.

Als het op het hoofdgerecht aankomt, hebben we een aantal heerlijke opties. Probeer onze nootachtige en hartige champignon-gruyere taart, of super heerlijke en rijke spinazie-artisjok cannelloni pannenkoeken met mosterd kaassaus. Beide zijn heerlijke voorgerechten, ongeacht het tijdstip van de dag, dus serveer ze als onderdeel van uw brunchspread of als stevig diner.

Natuurlijk zou het geen paasfeest zijn zonder dessert. We halen het beste uit rabarber, die in deze tijd van het jaar op zijn hoogtepunt is, in twee zoete recepten & mdasha verbluffende vanille-rabarbertaart en een boterachtige, vochtige rabarberkruimelcake. En niets is schattiger of geschikter voor de vakantie dan Martha's Easter Sugar Cookies. Met de pastelkleurige royal icing kun je individuele koekjes versieren met stippen, strepen en vaste stoffen (of wat je hartje begeert!).

Zodra je deze vegetarische paasrecepten aan je gasten presenteert, graven ze er meteen in.


Creëer een uitnodigende entree met deze professionele tips

Pssst. Hoorde je? Het 10-weekse zakelijke programma van fijngenoegen + Co voor vrouwen, Selfmade, is terug voor de zomer! En dat betekent ook dat ons beurzenprogramma weer in actie is dankzij onze geweldige partner, Office Depot. Blijf lezen voor meer informatie over het levensveranderende programma en hoe u lid kunt worden van de bloeiende, ondernemende gemeenschap die tot nu toe meer dan 5.700 vrouwen heeft begeleid.

Wat is Zelfgemaakt?

Ontworpen om u te helpen een nieuw bedrijf op te zetten of uw bestaande bedrijf te laten groeien, wordt deze cursus persoonlijk geleid door Brit + Co-oprichter Brit Morin en ondersteund door meer dan een dozijn van de beste vrouwelijke ondernemers, creatievelingen en investeerders in het land. Studenten krijgen persoonlijke coaching over alles, van hoe je uit je comfortzone kunt komen tot hoe je je bedrijf kunt schalen, en alles daartussenin. En nu, dankzij onze founding sponsor Office Depot, kunnen nog meer van jullie deelnemen aan de cursus!

Wanneer is het programma?

De zomersessie van Selfmade start maandag 28 juni en duurt 10 weken tot en met vrijdag 3 september 2021.

Hoeveel kost het om in te schrijven?

De inschrijvingsprijs is $ 2.000, maar voor de zomersessie zijn we verheugd om samen te werken met Office Depot om 200 GRATIS studiebeurzen toe te kennen aan de cursus. Beurzen staan ​​open voor inwoners van de VS, gericht op gekleurde vrouwen, vrouwen uit achtergestelde en ondervertegenwoordigde gemeenschappen en vrouwen die ondersteuning nodig hebben om hen te helpen baanbrekend te zijn. We zijn er tenslotte vast van overtuigd dat uw ondersteuningssysteem een ​​groot deel uitmaakt van hoe u grootsheid bereikt, en we zijn hier om u allemaal aan te moedigen.

Om jezelf of iemand die je kent voor te dragen voor een beurs, ga je naar ons aanvraagformulier hier. De deadline voor beursaanvragen is 8 juni - het is tijd om de sprong te wagen!

Zodra de ontvangers van een beurs in juni zijn gekozen, hebben toekomstige studenten 48 uur om hun plaatsen te accepteren, dus houd je inbox vanaf 8 juni in de gaten! Voor degenen die geen studiebeurs voor een volledige rit ontvangen, komt u in aanmerking voor een speciale korting en extra's, alleen al door u aan te melden!

Dus waar wacht je op? Grijp een kans op jezelf en breng jezelf een stap dichter bij echt selfmade. Leer meer over het Selfmade programma, vraag een beurs aan en bereid je voor om geïnspireerd te worden :)

Ontdek welke waardevolle lessen deze eigenaren en ondernemers van kleine bedrijven hebben meegenomen uit de voorjaarssessie van de Selfmade 10-weekse cursus bij Selfmade Success Stories.


Impressionisten opgelet: deze tutorial vereist een beetje kunstzinnigheid, maar het eindresultaat is absoluut dromerig. Gebruik voedselkleuring om bloemen op de eierschalen te schilderen en verfraai ze met een zwarte permanente stift. Verzamel een aantal van deze samen voor een leuk eetbaar middelpunt tijdens de paasbrunch.


Eieren verven met voedselkleuring om deze Pasen de helderste tinten te krijgen

Tip: gooi het water dat je hebt gebruikt om de eieren te koken niet weg.

Paaseieren verven is een van mijn favoriete dingen om te doen met kinderen tijdens het paasseizoen. We kleuren ze graag een paar dagen van tevoren in en zetten ze dan op tafel voor de paasbrunch. Hieronder vind je mijn nuttigste tips voor het verven van eieren voor Pasen, plus enkele eenvoudige ideeën voor het toevoegen van gepersonaliseerde patronen.

Nadat je een levendige basistint hebt bereikt, kun je deze aanpassen met stickers, elastiekjes of tape, of aangepaste decoraties toevoegen met verf. Hoewel ik er de voorkeur aan geef elke Pasen nieuwe eieren hard te koken, zal deze techniek ook werken met uitgeblazen eieren die jaar na jaar kunnen worden tentoongesteld als een van je paastradities.

Om te beginnen moet je natuurlijk je eieren koken. Het is gemakkelijk genoeg, maar we raden je toch aan even de tijd te nemen om onze handige gids te lezen over het maken van hardgekookte eieren. Als je die stap eenmaal onder de knie hebt en de eieren laat afkoelen, volg dan onze stapsgewijze instructies voor het verven van paaseieren met kleurstof voor kleuren die er echt uitspringen. We hebben informatie toegevoegd over hoe u de tinten helder en pittig kunt houden (in plaats van verdund en zwak). Tot slot, wees creatief met grillige ontwerpen, stickers, tape en meer. Plezier hebben!


Dit project heeft wat groeitijd nodig voor Pasen, maar is het zeker waard. Bewaar bruine eierschalen die voorzichtig aan de bovenkant zijn gebroken. Plant verschillende zaden in de eieren en houd ze goed bewaterd op een zonnige plaats. Kattengras, erwten en kruiden zijn geweldige ideeën. Als het gras is gegroeid, voeg je voorzichtig googly eyes toe en zet je ze in een eierdopje.Opmerkingen:

 1. Chigaru

  Tussen ons is dit naar mijn mening duidelijk. Ik raad aan om het antwoord op uw vraag op google.com te zoeken

 2. Kendhal

  Kun je in de war raken?

 3. Baldwin

  Van je schouders! Van het tafelkleed de weg! Dat is beter!Schrijf een bericht